DISTRICOS OPENDEURDAGEN: zaterdag 25 & zondag 26 mei!


Het is bijna zover: onze jaarlijkse niet te missen opendeurdagen! Kom op zaterdag 25 mei tussen 10 en 18 uur & zondag 26 mei tussen 10 en 17 uur langs in onze showroom te Heist-op-den-Berg en laat je inspireren tijdens de vele productvoorstellingen en demonstraties. Ontvang bovendien 5%* korting op al je productaankopen! Om even helemaal te relaxen kan je genieten van een lekker stukje pizza en een drankje in onze eet- en drinktent.



*Uitgezonderd op apparaten, cabine-inrichting, Gelish® en speciale kortingen. Ook geldig bovenop de promoties vermeld in Special 2024/2.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

GRATIS VERRASSINGSGELAATSBEHANDELING

Tijdens onze opendeurdagen vinden er gratis gelaatsbehandelingen plaats met de producten van Bio Balance. Kom zeker een kijkje nemen en ontdek er onze nieuwste producten!



DEMONSTRATIES MET COBRA LASHES

Woon tal van demo's bij met o.a. onze Easy Volume Lashes!

Zo ontdek je tijdens onze doorlopende demonstraties hoe je met behulp van deze nieuwe lashes gemakkelijk en snel een set volle wimpers creëert en je je klant haar droomblik bezorgt.



DEMONSTRATIES WIMPERLIFTING EN BROW LAMINATION MET THUYA

Wimperlifting en Brow Lamination zijn razend populair! Benieuwd naar de stap-voor-stap? We laten je zien hoe je te werk gaat met verschillende technieken om de wenkbrauwen en wimpers in de perfecte vorm te leggen. Merk zelf hoe een gelaat meer expressie krijgt met een wimper- en wenkbrauwlifting met Thuya.



GRATIS '5 MINUTEN'-MANICURE MET BIO BALANCE SANZO

Kom langs tijdens onze opendeurdagen en ervaar zelf de voordelen van de Bio Balance Sanzo Handschoenen tijdens een gratis '5 minuten'-manicure!

Wist je trouwens dat deze Sanzo-oplossing er niet alleen is voor de handen? Ook voor de voeten kan je aan de slag met deze hydraterende 'all-in-one'-sokken met een verzorgende crème.



PEDICUREHOEK MET DEMONSTRATIES

Op zoek naar handige freeskopjes of een kwalitatief freestoestel? Kom zeker langs op de eerste verdieping bij onze pedicurehoek. Je ontdekt er bovendien StapZacht StapWol, een nieuwe wol met natuurlijke drukverlagende eigenschappen.



DEMONSTRATIES SUIKERONTHARING MET RADEQ LAB

Districos brengt ein-de-lijk een nieuwe lijn met suikerontharingsproducten! Niet zomaar een lijn, we kozen voor de innovatieve producten van Radeq Lab.

Meer weten? Kom langs en leer er alles over van de man achter deze innovatieve producten, Radek Pielczyk! Nu al benieuwd? Lees dan onze blog.



DEMONSTRATIES DEPILÈVE

Depilève is een wereldleider op gebied van professionele ontharing sinds 1972! De klassieke ontharing met strip- en filmhars heeft zijn doeltreffendheid al lang bewezen.

Zie met eigen ogen waarom we kiezen voor de toonaangevende Depilève-ontharingsproducten van uitzonderlijke kwaliteit.



DEMONSTRATIES MET DE NIEUWE COBRA FIBER BASE

Ondervind zelf waarom onze Cobra Fiber Base (FIAB) in slechts enkele maanden het favoriete product is geworden van onze Cobra Nail-artiesten. Laat je een nagel plaatsen om kennis te maken met deze topper!

Lees er meer over in de blog.



TAL VAN WINACTIES

Waag tijdens de opendeurdagen je kans met tal van winacties. Zo win jij misschien een dubbele Radeq Lab harsverwarmer t.w.v. € 170 als je je inschrijft voor de nieuwe basisopleiding? Of laat je (of jouw partner) ontharen met Depilève, wie weet ga jij aan de haal met een Waxceutical Wenkbrauwstyling Kit t.w.v. € 135. Slechts enkele voorbeelden van alle leuke acties die je te wachten staan.

KOM LANGS OP ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 MEI! ZIEN WE JE DAN?



Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons