NIEUW: Cobra Soak-Off Fiber Base


Soak-Off Fiber Gel In A Bottle (FIAB)

De Cobra Fiber Base, ook wel FIAB (Fiber In A Bottle) genoemd, biedt alle voordelen van een klassieke fibergel, maar is afweekbaar en eenvoudig aan te brengen dankzij een flesje met borsteltje. Met zijn zelfegaliserende formule zorgt hij voor een perfect resultaat.

Deze Fiber Gel biedt een uitzonderlijke stevigheid en zorgt ervoor dat je gemakkelijk nagels kan verlengen en/of verstevigen. Beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

 • Bevat fijne nylonvezels die de nagel extra structuur en een uitzonderlijke stevigheid geven in één dunne applicatie.
 • Kan korte nagels eenvoudig verlengen (tot 6 mm), verstevigen en egaliseren.
 • Dé oplossing voor zwakke, broze en delicate nagels.Shop Cobra Fiber Base

Beschikbaar in 5 verschillende kleuren (flesjes van 15 ml)

Cobra Soak-Off Fiber Base in 5 verschillende kleuren
Cobra Soak-Off Fiber Base in 5 verschillende kleuren

 • Clear: transparante base.
 • Pale Pink: zachtroze, ideaal voor onder pastelkleuren of kleuren met een witte ondertoon.
 • Blush Pink: blush roze, ideaal voor een french manicure of een frisse nude afwerking.
 • Nude Pink: bruin roze, de ideale nude kleur voor donkere en zongebruinde huiden. De perfecte base coat voor rode tinten.
 • Glitter Pink: zachtroze kleur met parelmoer glitter. Voor een speelse natuurlijke look. De favoriet van vele Cobrastylisten!

Ga zelf aan de slag met behulp van onze video!

Cobra Soak-Off ​​​Fiber Base

Gedetailleerde stap-voor-stap:

 1. Bereid de natuurlijke nagel voor: bereid de nagel voor aan de hand van een droge manicure. Buffer de nagel, reinig en ontvet met de Cobra Soak-Off Prep Bond en leg een laagje Primer. Indien een nagelverlenging gewenst is, plaats je een Cobra Nail Form.
 2. Breng de Cobra Fiber Base aan: na de voorbereiding breng je de Fiber Base aan op de nagel. Breng eerst een dun eerste laagje aan op de natuurlijke nagel en werk verder op het sjabloon bij een nagelverlenging. Hard vervolgens alle nagels uit onder een ledlamp (60 sec.).
 3. Vijl de nagels in vorm: na het uitharden van de Cobra Fiber Base verwijder je de plaklaag met de Cobra Cleanser en vijl je de nagels in vorm met de Cobra Jumbovijl 150/150 Pro. Breng indien gewenst een tweede laag Fiber Base aan om extra structuur en bolling te geven aan de nagel. Tip: Gebruik een extra fijn penseel (Cobra Nail Art Brush Extra Fijn 8 mm) voor een precieze en vijlloze applicatie. Hard opnieuw 60 sec. uit onder een ledlamp en vijl hierna de nagels in vorm.
 4. Werk (indien gewenst) af met jouw favoriete Cobra Gel Polish-kleur: nu de kunstnagels helemaal in vorm zijn, kan je ze afwerken met jouw favoriete Cobra Gel Polish-kleur. Al onze Cobra Gel Polish-kleuren vind je hier terug. Je kan ook werken met een gel polish-kleur van een ander merk. Werk af met de Shine No Wipe voor een perfecte glans of met de Matte No Wipe voor een matte finish. Het resultaat is een prachtige set kunstnagels met een uitzonderlijke stevigheid!

Shop Cobra Fiber Base

Cobra nails | Districos

Cobra nails | Districos

Ontdek de Soak-Off Gel Polish-lijn van Cobra Nails voor perfecte en langdurige manicures. Verken ons ​​uitgebreide aanbod aan opleidingen.

https://www.districos.com

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons