Retourbeleid

Retourneren

Een bestelling retourneren kan binnen de 14 dagen na aankoop voor de meeste van onze goederen, maar niet voor alles. Als groothandel verkopen wij producten voor professionele schoonheidsspecialisten, voetverzorgers en podologen en om de kwaliteit van de producten te garanderen, moeten we zekerheid hebben dat de bewaarrichtlijnen gerespecteerd werden. Retourneren is enkel mogelijk indien de goederen ongeopend en ongebruikt zijn en in hun originele verpakking zitten. Indien je artikelen wenst te retourneren, moet je eerst een retouraanvraag doen. Dat doe je door een mail te sturen naar info@districos.com.
In je mail vermeld je het volgende:

1. Het artikelnummer dat je wenst te retourneren.

2. De reden van retour.

3. Je bestelnummer, factuurnummer of “shipping document”-nummer.

Je retouraanvraag moet ons ten laatste 14 dagen na aankoop bereiken. Retouraanvragen die ons later bereiken, worden geweigerd. Eenmaal je je aanvraag hebt ingediend, wordt die goed- of afgekeurd en krijg je in geval van goedkeuring een RMA-nummer. De communicatie verloopt per mail om misverstanden te vermijden. Het RMA-nummer schrijf je in het groot op de doos waarin je de goederen terugstuurt naar ons.

De kosten voor een retourzending zijn steeds voor rekening van de klant. Hou ook altijd het verzendbewijs goed bij. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat een pakketje verloren raakt bij de transporteur. Indien gewenst kunnen we je samen met het RMA-nummer een etiket doormailen waarmee je je bestelling kan retourneren. In dat geval zullen steeds € 10 (excl. btw) transportkosten in rekening gebracht worden (die worden afgehouden van de creditnota die opgemaakt wordt).

Hou in dat geval ook zeker het verzendbewijs bij. Wanneer we je retourzending in goede staat hebben ontvangen, worden de goederen gecrediteerd en ontvang je een creditnota per mail. Die creditnota kan je afhouden van een volgende bestelling of je kan verzoeken om die te laten terugbetalen. Voor een terugbetaling stuur je een mail naar boekhouding@districos.com met vermelding van je rekeningnummer, het nummer van de creditnota en het verzoek tot terugbetaling.

Je terugbetaling ontvang je dan binnen de 10 werkdagen.

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons