Ons team

Onze medewerkers

Het Districos-team staat steeds voor je klaar, zowel telefonisch, per mail als in de winkel. Al onze medewerkers volgen regelmatig interne opleidingen om hun kennis bij te schaven en je zo de meest accurate informatie te kunnen geven.

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Klantendienst

Onze klantendienst is het kloppend hart van ons bedrijf. Deze fijne mensen bieden graag een antwoord op al je vragen en staan zowel telefonisch, per e-mail als fysiek in de winkel ter beschikking. Ze kennen onze producten door en door en kunnen daarnaast uit een uitgebreide vakkennis putten om je te voorzien van het juiste advies.

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Training academy

Onze docenten zijn mensen met échte vakkennis. Het zijn geen verkopers die hun producten enkel op papier kennen, maar mensen die getraind zijn in wat ze je aanleren. Met een glimlach staan ze iedere opleiding klaar om hun kennis met jou te delen!

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Technische dienst

Een van de belangrijkste streefdoelen van Districos is een uitstekende service bieden. Daarom kan je steeds bij onze technische dienst terecht voor alle apparaten en materialen in je cabine die je bij ons hebt aangekocht. Tijdens het jaarlijks onderhoud van je freesapparaat krijg je telkens persoonlijk advies om zo de levensduur van je toestel te kunnen verlengen. Om alles vlot te laten verlopen, werken onze handige harry’s op afspraak. Maak dus tijdig de jouwe!

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Distributie

Bij Districos kan je steeds rekenen op een snelle en verzorgde levering van je producten. Dankzij de inzet van onze distributiemedewerkers kunnen meer dan 95% van de producten onmiddellijk uit onze voorraad
geleverd worden en worden meer dan 99% van onze bestellingen foutloos geleverd.

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Grafisch team

De producten uit ons gamma verdienen een mooie grafische voorstelling. Daarom beschikt Districos over een eigen toegewijd team van grafische vormgevers. Zij werken het hele jaar door aan onze verschillende catalogi, Specials en aan de website. Ook Facebook en Instagram krijgen daarbij de nodige aandacht. Volg jij ons al?

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons