Missie en waarden

Missie en waarden

Onze missie en waarden

Districos hecht enorm veel belang aan een uitstekende service, zowel voor, tijdens als na de aankoop. Wij bieden iedereen een correcte service en stellen alles in het werk om de klant, ongeacht zijn budget, te ondersteunen in het uitbouwen van zijn zaak.

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Sterke familie

Als familiebedrijf heerst er bij ons een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Districos bestaat uit een hecht team van werknemers die er niet alleen zijn voor hun klanten, maar ook voor elkaar! Wij denken na op lange termijn en zijn enorm trots op wat we doen.

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Eerlijk duurt het langst

​Eerlijk advies en correcte informatie zijn de belangrijkste pijlers voor een langdurige professionele samenwerking. Je kan dan ook steeds vrijblijvend met al je vragen bij onze medewerkers terecht.

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Een gamma waar wij achter staan

Bij Districos vind je veel, maar ook niet alles. Wij werken zelf met onze producten en materialen en maken op basis daarvan voor jou een selectie uit het enorme marktaanbod. Op die manier bieden wij enkel datgene aan waar wij zelf ook achter staan!

Home | UP-TO-DATE Sites Transport

Al lerend groeien

Om te blijven groeien, investeren wij in continu bijleren. Die kennis delen we maar al te graag met onze klanten zodat we samen onze ambities kunnen scherpstellen.

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons