Wie zijn we

Wie zijn we

Uitgebreide vak- en productkennis

Districos is een Belgische groothandel voor professionele schoonheidsspecialisten, gespecialiseerde voetverzorgers, podologen en studenten. Als totaalleverancier verschaffen wij je vrijblijvend eerlijk en correct advies zodat je de juiste beslissing kan nemen om je zaak te doen groeien.

Onze goed opgeleide medewerkers en docenten beschikken over een uitgebreide vak- en productkennis van ons gamma. Naast tal van producten en materialen bieden wij verschillende basis- en specialisatieopleidingen aan zodat je op een efficiënte en correcte manier aan de slag kan gaan met onze producten.

Service op nummer 1

Correcte service voor, tijdens en na je aankoop dragen wij hoog in het vaandel. We beschikken dan ook over een eigen technische dienst waar je steeds terecht kan voor reparaties, onderhoud en gebruiksadvies. 

Met het oog op de toekomst werken wij momenteel aan een fysieke uitbreiding om je zo nog meer opleidingen en een nog groter winkelgenot te kunnen bieden. Ons bedrijf met showroom, winkel (> 1500 m²) en opleidingslokalen bevindt zich in Heist-op-den-Berg, op 25 minuutjes rijden van Mechelen (BE), en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Wij hopen je snel te mogen ontmoeten!

Laci Batthyany en Marleen Castelein

- Oprichters Districos nv

Om de juiste producten te kunnen aanbieden, moet je ze ook echt ervaren en ermee kunnen werken. Je moet weten waarover je spreekt en daarom is praktische vakkennis erg belangrijk. We staan er dan ook op dat iedereen die bij ons werkt die ervaring opdoet zodat onze klanten juist geïnformeerd worden.

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons