Bestellen

Bestellen

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen van minder dan € 50 excl. btw dienen afgehaald te worden in onze winkel te Heist-op-den-Berg, België.
Voor bestellingen onder het bedrag van € 125 excl. btw afgeleverd in de Benelux wordt automatisch een bijdrage van € 10 excl. btw voor administratieve en leveringskosten aangerekend. Bestellingen hoger dan € 125 excl. btw worden in de Benelux portvrij geleverd. Andere buitenlandse bestellingen worden altijd niet-franco verstuurd.
De gratis levering vervalt evenwel indien u bij de aanbieding afwezig was en uw pakket een tweede maal door Districos nv moet worden verzonden. In dat geval zullen wij u de normale € 10 excl. btw (België) of € 12 (Nederland of Luxemburg) excl. btw transportkosten aanrekenen. Teneinde dit te vermijden, kunt u ook een alternatief leveradres opgeven, waar iemand tussen 9u00 en 18u00 uw goederen in ontvangst kan nemen. De goederen mogen uiteraard ook steeds afgehaald worden in onze winkel te Heist-op-den-Berg.

Binnen de Benelux worden de goederen steeds verzonden door een door Districos nv aangestelde transporteur en gelden bovenstaande leveringsvoorwaarden. Bijgevolg is het transportrisico voor rekening van Districos nv tot op moment van levering. De klachtenregeling van artikel 7 (Artikel 7: Klachten) blijft echter steeds van toepassing.

Voor leveringen buiten de Benelux is de klant zelf verantwoordelijk voor het transport. Bijgevolg is het transportrisico voor rekening van de klant.

De levering van groot materiaal, zoals een massagetafel, beauty-of pedicurestoel wordt door onze eigen diensten gedaan en kan dus niet gebeuren de dag na uw bestelling. Bij dit soort bestellingen wordt u opgebeld door één van onze medewerkers om een datum af te spreken (zie artikel 23).

Werd uw vraag niet beantwoord? Bekijk dan onze FAQ pagina voor meer informatie.

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons