Geschiedenis

Geschiedenis

1997

Hoe het begon

In 1997 hebben Laci Batthyany en zijn echtgenote Marleen Castelein Districos nv opgericht in hun privéwoning. Na 19 jaar ervaring, waarvan 16 jaar als medezaakvoerder van een tot op heden nog steeds zeer mooi bedrijf in de sector, besluit Laci opnieuw te beginnen en van zijn levenspartner ook zijn zakenpartner te maken.

Districos gaat in zee met Depilève®, een toen nog onbekend merk dat intussen uitgegroeid is tot wereldleider in professionele waxingsystemen. Zo begint Districos aan een groei die tot op de dag van vandaag nog sterk stijgende is.

2007

Eigen pand

In 1999 krijgen de vier dochters van Laci en Marleen hun speel- en slaapkamers terug en verhuist Districos naar een huurpand in Schriek. Het gamma wordt uitgebreid met enkele huismerken, zoals het intussen welgekende Bio Balance, en ook het aanbod praktijkinrichting groeit substantieel. 

Enkele jaren later kopen Laci en Marleen een grond aan in Heist-op-den-Berg waarop de eerste eigen vestiging gebouwd wordt. Een modern, ruim pand met opleidingslokalen, showroom, winkel en magazijn dat de nieuwe uitvalsbasis wordt.

2011

Tweede generatie

Het team van Districos groeit gestaag mee. In 2011 voegt Bo, de oudste dochter, zich als vijftiende lid bij het team. Een jaar later voegt haar echtgenoot Jan zich bij het bedrijf. Hij ruilt zijn cursussen economie in voor boeken over de anatomie en verzorging van de voet, en bouwt zo de tak voetverzorging uit binnen Districos. Deze tak is inmiddels een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Sinds 2017 is de afdeling ook actief op de podologiemarkt.

In 2019 voegt de tweede dochter, Lisa, zich bij het bedrijf. Dankzij haar achtergrond in de farmaceutische industrie levert ze een waardevolle bijdrage aan het versterken van de fundamenten van Districos. Als laatste zal ook de derde dochter, Anneke, in 2023 toetreden tot het bedrijf.

Momenteel liggen de bouwplannen voor een verdere uitbreiding klaar. Op die manier wil Districos haar klanten nog meer scholing en winkelplezier bieden om samen verder te kunnen groeien.

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons