Cobra Nails

Cobra Nails

not your ordinary gel polish

Cobra Soak-Off Gel Polish

Cobra Nails stelt zijn hoogwaardige Soak-Off Gel Polish-lijn voor die telkens voor perfect gelakte en afgewerkte nagels zorgt. Dankzij de unieke formule genieten jouw klanten 3 weken lang van een feilloos resultaat.

​​​​​​​Cobra Soak-Off Gel Polish biedt een brede waaier aan kleuren die al vanaf de eerste laag perfect dekken en zijn dankzij het ergonomische borsteltje en de vloeiende textuur gemakkelijk aan te brengen. De collectie bestaat uit een uitgebreid gamma aan basiskleuren (“Essentials”) met daarbovenop limited edition-collecties per seizoen die het assortiment vervolledigen met de laatste trends.

Uiteraard biedt Cobra Nails ook alle basisproducten (prep, bond en top), cleanser, remover, lampen en overige toebehoren die volledig afgestemd zijn op elkaar om uitsluitend de beste resultaten te garanderen!​​​​​​​

ontdek het gamma

Bright colours, great texture

Beautiful nails for up to 3 weeks

Vegan & cruelty free

Soak-Off Fiber Gel In A Bottle

NIEUW: COBRA FIBER BASE

De Cobra Fiber Base, ook wel FIAB (Fiber In A Bottle) genoemd, biedt alle voordelen van een klassieke fiber gel, maar is afweekbaar en eenvoudig aan te brengen dankzij een flesje met borsteltje. Met zijn zelfegaliserende formule zorgt hij voor een perfect resultaat.

Deze Fiber Gel biedt een uitzonderlijke stevigheid en zorgt ervoor dat je gemakkelijk nagels kan verlengen en/of verstevigen. Beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

Ontdek Meer over de Cobra Fiber Base

Shape it till you nail it

COBRA NAIL GUM

Cobra bracht zijn eigen nagelpasta Cobra Nail Gum op de markt, het nieuwe revolutionaire gelsysteem dat de twee werelden van gel en acryl combineert met een techniek die gemakkelijk in de vingers te krijgen is. Met deze pasta kunt u nagels in een handomdraai verstevigen, verlengen en/of reconstrueren. Ondanks het natuurlijke en aangename draagcomfort is dit nieuwe systeem ongezien sterk en voelen de nagels van jouw klanten vederlicht aan. 

Wij hebben alvast een handig stappenplan uitgewerkt om je deze geweldige nagelpasta te demonstreren. Laat je verrassen door de simpliciteit en het gemak van eindeloos bewerken met de Cobra Nail Gum!​​​​​​​

stap-voor-stap Nail Gum

Volg onze interessante nagelopleidingen!

Wil jij graag nagelstyliste worden? Of zit jij al in de branche maar wil je graag je kennis nog eens opfrissen of gewoon verder uitbreiden? Ontdek snel ons ruim aanbod aan opleidingen!

onze opleidingen

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons