Depilève-Event: What's New? - 25/11/2023


Depilève-Event zaterdag 25 november 2023 

Het verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing is en blijft trending. Depilève is wereldwijd al ruim 50 jaar de n°1 als het op ontharen met wax aankomt en zijn met hun innovaties dé trendsetter voor deze sector. Op zaterdag 25 november organiseren ze in samenwerking met Districos het allereerste Depilève event in België om alle nieuwe ontwikkelingen en harstechnieken toe te lichten en te demonstreren. 

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

50 plaatsen, meer zijn er niet. Snel zijn is dus de boodschap om jouw plaats te bemachtigen. De deelnameprijs van dit event bedraagt € 35, maar daar krijg je heel wat voor terug. Niet alleen voorzien we een goodiebag t.w.v. € 35, maar elke deelnemer krijgt van ons ook een waardebon van € 50, te spenderen op de dag van het evenement in de winkel aan Depilève-producten.  Beschik jij als professional over een BTW-nummer en ben je al een trouwe fan van het merk of wil je meer over de nieuwigheden te weten komen? Meld je dan vandaag nog aan!  

Schrijf je hier in

Wat kan je verwachten? 

Ontdek alle nieuwigheden van Depilève tijdens de toelichting van ontharingsexperte Bo. Als zaakvoerder en bio-ingenieur beschikt ze over een uitstekende productkennis. Ze zal je dan ook met veel passie wegwijs maken in het Depilève-assortiment innovatieve ontharingsproducten! Onze ervaren Depilève-trainsters Kim, Shana en Marine zullen jullie a.d.h.v. verschillende demonstraties laten zien hoe je deze nieuwigheden optimaal kan inzetten in je praktijk.

Amazonian Waxing techniek

Dé Brasilia filmhars en bijhorende Amazonian waxing techniek is dé nieuwste trend in de waxindustrie. Op basis van natuurlijke elementen zorgt deze wax voor een snelle en comfortabele manier van waxen. Ideaal voor grotere lichaamzones en de Brasilia hoeft zelfs niet met de haargroeirichting mee aangebracht te worden. Ook hardnekkige beharing wordt aangepakt. Lees er hier meer over. Vajacial Waxceutical Verzorgingen - Geef ingegroeide haren geen kans 

Ingegroeide haren van de intieme zone behandelen? Dan is Vajacial er voor jou. Met de 2 producten uit het gamma behandel je ingegroeide haren snel en efficiënt. Bovendien kan de verzorging ook thuis verder gezet worden. Op die manier worden de problemen die ingegroeide haren veroorzaken, denk maar aan puistjes, hyperpigmentatie ... vermeden. Folifree - Een baanbrekende permanente ontharing zonder laser

Permanente ontharing zonder laser? Het kan! Met Folifree ga je voor een non-laser hair removal oplossing. Een pijnvrije en voordelige oplossing voor je klanten en voor jou. Geschikt voor ieder huidtype en iedere lichaamszone. Dankzij de twee eenvoudig te gebruiken producten vermindert de haargroei tot 85%* binnen de 8 maanden. 

*Zelfevaluatie bij 15 vrouwen die zich elke 3 weken gedurende 8 maanden lieten ontharen en dagelijks de Folifree-producten gebruikten tijdens de 7 dagen na de ontharing.
*Zelfevaluatie bij 15 vrouwen die zich elke 3 weken gedurende 8 maanden lieten ontharen en dagelijks de Folifree-producten gebruikten tijdens de 7 dagen na de ontharing.

Praktisch

Het event wordt gehost door Districos in samenwerking met Depilève en vindt plaats in de gebouwen van Districos (Koningsbaan 44 - 2220 Heist op den Berg).

De start is stipt om 13u en het einde is voorzien om 15u. We verwelkomen iedereen graag vanaf 12u30 met een hapje en een drankje. Na afloop is er tijd voor vragen, netwerking en het inruilen van het shoptegoed van € 50 aan Depilève-producten. 

Iedere aanwezige deelnemer ontvangt een goodiebag ter waarde van minstens € 35 (de waarde van het inschrijvingsgeld) en een kortingsbon van € 50 voor de aankoop van Depilève- producten. 

Schrijf je vandaag nog in!

Is jouw interesse gewekt en wil jij deelnemen aan het Depilève-Event? Meld je vandaag nog aan en krijg een voorproefje van onze toekomstige producten en diensten die uw ontharingservaring naar een hoger niveau zullen tillen.  

Schrijf je hier in

Contact | Districos

Contact | Districos

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Onze klantendienst staat steeds klaar om je met plezier verder te helpen!

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons