NIEUW Brasilia Film Wax - Sneller waxen met een beter resultaat


Comfortabel en snel waxen met respect voor de huid en het milieu!

Wil jij snel en vakkundig haar verwijderen van grotere lichaamszones? Een manier waarbij je geen rekening moet houden met de haargroeirichting, waardoor je efficiënter en rendabeler werkt? Dan is de Brasilia Film Wax wat voor jou. The Real Brazilian Wax waarmee je het verschil maakt! 

Met de Brasilia grijpt Depilève - wereldwijd de nummer 1 in ontharing - terug naar de oorsprong van haarverwijdering. In het Amazonegebied in Brazilië wordt buriti-olie gewonnen. Dit natuurlijke ingrediënt staat bekend om haar verbazingwekkende impact op huidveroudering, verhoogt de elasticiteit van de huid, pakt vrije radicalen aan en kalmeert de huid. 

Pak efficiënt grotere lichaamszones aan

Met de zorgvuldig samengestelde formule van Brasilia, gebaseerd op hernieuwbare bronnen en zuivere bijenwas, geniet je van een unieke elasticiteit. De meerwaarde? Deze wax breekt niet, kan makkelijk verspreid worden over volledige zones en kan in één keer verwijderd worden. Gedaan met lastige draden. De filmhars stolt ontzettend snel, wat je toelaat tempo te maken en alle mogelijke soorten beharing zonder moeite te verwijderen. 

Aangenamer werken met meer rendement 

Kiezen voor de Brasilia epilatiemethode, is opteren voor een veel snellere manier van werken. Niet voor niets vormt deze manier van waxen dé nieuwste trend in de sector. Al snel win je 20 minuten voor de boven- en onderbenen, waardoor je meer behandelingen kunt uitvoeren. Reken uit die (tijd)winst! En dit zonder ook maar een greintje in te boeten op hygiëne of werkcomfort. Waarom jij kiest voor Brasilia? 

  • Deze wax hoeft niet met de haargroeirichting mee aangebracht te worden. Zo win je heel wat tijd, goed voor je omzet!
  • Grote lichaamszones ontharen vormt geen enkel probleem.
  • Alle soorten beharing kunnen aangepakt worden.
  • Een elastische wax die niet breekt 

Wil jij op een moderne, efficiënte en winstgevende manier waxen? Brasilia! 

Bestel de Depilève Brasilia Filmhars

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons