Gratis verzending vanaf € 125 excl. btw

Gratis verzending
​​​​​​​vanaf € 125 excl. btw

Onze leveringsvoorwaarden

Bestellingen van minder dan € 50,00 exclusief btw haal je af in onze winkel in Heist-op-den-Berg, België.
​​​​​​​
Voor bestellingen tussen € 50,00 en € 125,00 exclusief btw, verzonden naar de Benelux, betaal je een toeslag van € 10,00 exclusief btw voor administratieve en leveringskosten.

​​​​​​​Bestellingen van meer dan € 125,00 exclusief btw ontvang je in de Benelux portvrij. Andere buitenlandse bestellingen versturen we altijd niet-franco.

De gratis levering vervalt als je bij de aanbieding afwezig bent en als Districos nv jouw pakket een tweede maal moet verzenden. In dat geval betaal je de normale € 10,00 exclusief btw (België) of € 12,00 (Nederland of Luxemburg) excl. btw voor de transportkosten.
​​​​​​​
Geef ons een alternatief leveradres op, waar iemand tussen 9 u. en 18 u. jouw goederen in ontvangst kan nemen. Zo vermijd je extra transportkosten. Je bent uiteraard ook altijd welkom in onze winkel in Heist-op-den-Berg om jouw goederen af te halen.

 

Binnen de Benelux worden de goederen steeds verzonden door een door Districos nv aangestelde transporteur en gelden bovenstaande leveringsvoorwaarden. Bijgevolg is het transportrisico voor rekening van Districos nv tot op moment van levering. De klachtenregeling (lees hier meer) blijft echter steeds van toepassing.

Voor leveringen buiten de Benelux is de klant zelf verantwoordelijk voor het transport. Bijgevolg is het transportrisico voor rekening van de klant.
​​​​​​​
De levering van groot materiaal, zoals een massagetafel, beauty- of pedicurestoel wordt door onze eigen diensten gedaan en kan dus niet gebeuren de dag na jouw bestelling. Bij dit soort bestellingen wordt je opgebeld door een van onze medewerkers om een datum af te spreken.

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons