Gel smart

GelSmart Antidrukverbanden

Wij presenteren met trots de vernieuwde GelSmart-lijn antidrukverbanden. GelSmart is meer dan de traditionele gelkussentjes die je overal in de handel vindt. Ze hebben een slim design en ze worden gefabriceerd met de SmartGel Technologie. 

  • Dermatologisch getest

  • Hypoallergeen

  • Wasbaar

  • Herbruikbaar

SmartGel Technologie

SmartGel Technology® is het kernontwerp van GelSmart en wordt toegepast op elk gelproduct. De producten zijn ontworpen en ontwikkeld met specifieke gelformules om de meest effectieve resultaten te bereiken.

Dankzij de "visco-elastische" eigenschappen van de gepatenteerde PolyGel-formules bewegen de producten synergetisch met de huid. Dit geeft de gelproducten het hoogste niveau van doeltreffendheid op de markt.

Natuurlijke additieven

Daarenboven worden de gels verrijkt met natuurlijke additieven. Elk additief wordt geselecteerd voor zijn specifieke eigenschappen en gecombineerd in verschillende gelformules om oplossingen te bieden voor uiteenlopende omstandigheden.

M-Gel

Superieure hydratatie staat centraal bij deze gels. Ze bevatten ceramiden, waaronder vitamine F en E, voor een diepgaande hydratatie. Daarenboven bevatten ze eveneens karitéboter  vanwege de verzachtende, gladmakende en ontstekingsremmende eigenschappen. Resultaat: de huid wordt optimaal gevoed en gehydrateerd, terwijl de druk ontlast wordt!​​​​

M2-Gel

Deze gels met uitzonderlijke stretch staan garant voor een geweldig draagcomfort zonder wrijving. Ze zijn gemaakt van huideigen, elastisch en irritatieloos materiaal, waardoor ze geschikt zijn voor diabetici. Deze gels bevatten vitamine E en aloë vera die het natuurlijke genezingsproces bevorderen. Bovendien heb je bij deze gels geen talkpoeder nodig!

U-Gel

Deze gels zijn uitstekend voor geavanceerde schokabsorptie. Ze zorgen voor een optimale drukontlasting door efficiënte demping tijdens fysieke inspanningen en belasting. Deze gel kan weerstaan aan heel wat druk en wrijving, zonder te vervormen. Aangeraden voor de fysiek actieve patiënt.

S-Gel

Deze comfortkussen-gels zijn speciaal ontworpen voor orthopedische producten en littekentherapie. Ze zorgen voor ultieme demping en duurzaamheid. De gels bevatten zowel vitamine A, dat littekenvorming beperkt, als ceramiden, die de huid gladmaken en verzachten. Dankzij het rechtstreeks contact wordt de elasticiteit van de huid bevorderd, terwijl de betrokken zone optimaal wordt beschermd en ontlast.

Erkend door podotherapeutische medische verenigingen

De GelSmart®-antidrukverbanden worden erkend door de vooraanstaande podotherapeutische verenigingen in de Verenigde Staten en Canada, namelijk de American Podiatric Medical Association en de Canadian Podiatric Medical Association. ​​​​​​​De expertise en kennis van deze gerenommeerde instanties is iets waarop je ongetwijfeld kan vertrouwen.

Een uitgebreid gamma

Gelsmart biedt een zeer uitgebreid assortiment aan unieke gels voor de doelgerichte behandeling van verschillende voetproblemen, huidproblemen of gerichte drukontlasting. 

  • Bescherming & lichte correctie tenen

  • Hamertenen, klauwtenen & mallettenen

  • Knobbelbeschermers

  • Voorvoetkussens, hielkussen

Shop het volledige gamma

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons