StapZacht StapWol: jouw natuurlijke oplossing voor blaren en andere voetproblemen!


Ontdek de kracht van StapWol voor drukontlasting!

Professionele voetverzorgers opgelet! Heb je al kennisgemaakt met StapZacht StapWol, de innovatie waarmee je je klanten op wolkjes laat lopen?

Drukplekken en wrijving veroorzaken vaak pijnlijke voeten. Geef je cliënt daarom de professionele zorg en het comfort op maat door de voeten van deze druk te ontlasten. StapWol biedt een snelle en makkelijke oplossing.

StapZacht StapWol is een speciale wol die de druk verlaagt en buitengewoon zacht aanvoelt op de huid. Door zijn natuurlijke drukverlagende eigenschappen verlicht en voorkomt het o.a. blaren, likdoorns en eelt. Plaats de wol op de pijnlijke plek. Zo verlicht het de druk en ervaar je minder pijn. Daarenboven voelt StapWol ook warm aan bij koude voeten en wintertenen, vaak veroorzaakt door een slechte doorbloeding. Dankzij de natuurlijke warmte en ademende eigenschappen van de wol blijven je voeten fris en zweetvrij, terwijl ze toch lekker warm blijven. Kortom StapZacht StapWol is een veelzijdige oplossing voor diverse ongemakken en pijn aan de voeten.

  • 100% natuurproduct van gewassen bio schapenwol. Niet bewerkt en biologisch afbreekbaar.
  • Wolvet bevat lanoline dat de huid verzorgt en ondersteunt bij herstel.
  • Werkt drukontlastend en vermindert wrijving. Zo voorkom je o.a. blaren en een traumanagel.
  • Lekker warm en zacht in de winter.
  • Absorbeert transpiratievocht en ventileert in de zomer. 
  • Eenvoudig aan te brengen. Je hebt geen plakmiddelen nodig.

Shop StapZacht StapWol

Wanneer gebruik je StapWol?

Bij voetklachten zoals likdoorns, blaren, pijnlijke eelt, kloven, wratten, wintertenen, hamertenen, traumanagels … biedt StapWol verlichting. Maar ook bij irritaties van gips, brilpootje, nikkelallergie knoop of riem, bh-bandje ... helpt schapenwol.Hoe gebruik je StapWol? Enkele toepassingen.

KLACHTEN AAN 1 TEENNeem een pluk wol uit de verpakking. Wikkel deze rond de desbetreffende teen. Zorg er hierbij voor dat de overlapping tussen de tenen zit, dat ook de nagel wordt bedekt, naar gelang het probleem, en dat er voldoende wol rond de teen zit daar deze met het stappen of lopen compacter zal worden. Draag altijd in combinatie met een kous om de wol op zijn plaats te houden.

RUITERTEENNeem een strook wol uit de verpakking. Wikkel deze tussen de tenen. Bij de ruiterteen moet de wol erbovenop zitten. Trek deze teen d.m.v. de wol naar beneden. Om de wol op zijn plaats te houden draag je dit steeds in combinatie met een kous.

KLACHTEN AAN MEERDERE TENENNeem een lange pluk wol uit de verpakking. En weef deze tussen de tenen. Neem een tweede pluk wol die je wat uitspreidt. Bedek hiermee de volledige tenen. Draag altijd in combinatie met een kous om de wol op zijn plaats te houden.

KLACHTEN AAN DE BAL VAN DE VOET, DE DIGITUS QUITUS VARUS EN/OF HALLUX VALGUSNeem een ruim pluk wol uit de verpakking, voldoende om de te beschermen zone volledig te bedekken. Als het enkel 1 zijde van de voet betreft, maak je een gat aan de zijde in kwestie en steek je de kleine of de grote teen ervoor. Wens je beide zijden en/of de bal van de voet te beschermen? Maak dan 2 gaten voor zowel de grote als de kleine teen. Draag steeds in combinatie met een kous. Zo hou je de wol op zijn plaats.

PROBLEMEN IN DE REGIO VAN DE HIEL OF BOVENZIJDE VOETPlaats de sok over de voet tot net voor de hiel. Neem een pluk wol uit de verpakking en plaats deze op de hiel. Hou de wol met behulp van je hand op zijn plaats, terwijl je er een kous overheen trekt die dan de wol op zijn plaats zal houden.

ZWEMMERSECZEEMNeem kleine plukjes wol uit de verpakking en plaats deze tussen de tenen waar de zwemmerseczeem voorkomt. De wol zorgt ervoor dat de tussenteenruimte minder vochtig is.Ideaal verkoopsproduct!Ook thuis kan je cliënt met StapWol aan de slag om direct druk op voeten en tenen te ontlasten. Bio Balance StapZacht StapWol is bestelbaar in 2 verpakkingen, 50 gram (ref. 5212.701) en 5 gram (ref. 5212.700).

Shop nu StapZacht StapWol


Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons