Ontdek de vernieuwde Harmony P-Biotic-lijn van Anesi!


De vernieuwde Harmony P-Biotic-lijn van Anesi is doordrenkt met pre- en postbiotica die de huidbarrière versterken en een gezond evenwicht behouden voor een stralend gezonde huid, elke dag opnieuw.

Anesi heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaken van huidontstekingen, gevoeligheid en hormonale opflakkeringen, en kwam tot de ontdekking dat deze allemaal terug te leiden zijn naar een gemeenschappelijke factor: het microbioom. ⁠⁠Een microbioom dat in balans is, vormt de sleutel tot een gezonde huid. Prebiotica ondersteunen het microbioom met het reguleren en handhaven van die essentiële bescherming.

Ontdek de Harmony-lijn

Een verstoord microbioom heeft invloed op hoe onze huid eruit ziet en hoe ze zich gedraagt. De meest voorkomende huidproblemen, waaronder gevoeligheid, vroegtijdige veroudering en zelfs acne, houden vaak verband met een onevenwichtig microbioom. Graag meer weten? Lees het in ons blogbericht.  1. Gentle Cleansing Milk

Reinigen zonder stressZachte, frisse en doeltreffende reinigingsmelk zonder parfum, met kalmerende plantenoliën, zoethout en aloë vera die zachtjes alle make-up en onzuiverheden van het gelaat en de ogen verwijdert. Kalmeert en verzacht de huid voor een onmiddellijk comfortabel gevoel. Ideaal voor de dagelijkse reiniging van de meest gevoelige huidtypes.

Shop Gentle Cleansing Milk

2. Hydra-Calm Mist Toner

Kalmeer en balanceer je huidDeze zachte, hydraterende toner uit de Harmony-gelaatslijn van Anesi Lab kalmeert de huid en brengt ze onmiddellijk in balans. Met alfaglucaan-oligosaccharide als krachtig prebioticum vermindert het tekenen van roodheid, irritatie en neutraliseert het oxidatieve stress. De lotion biedt de huid de nodige verfrissing en bescherming dankzij de talrijke beschermende antioxidanten. De Harmony Hydra-Calm Mist Toner kan op de klassieke manier gebruikt worden na de reiniging van het gelaat, maar fungeert ook perfect als spray om de huid te verfrissen bij warmte, roodheid, blozen en hormonale opstoten.

Shop Hydra-Calm Mist Toner

3. SOS Rescue Serum

Snel weer een stralende huidDit kalmerend en hydraterend serum biedt verlichting bij de eerste tekenen van irritatie, roodheid, een hormonaal onevenwichtige huid of een gestreste huid. Dit dankzij een krachtige combinatie van de prebiotica alfaglucaan-oligosaccharide en squalaan en het postbioticum fermentoil complex. Een krachtige combinatie van pre- en postbiotica in combinatie met zachte plantaardige oliën om het delicate evenwicht van het huidmicrobioom te versterken en de huid te kalmeren, voor een snel huidherstel en een hernieuwde uitstraling.

Dit serum is ook een belangrijke toevoeging bij de Anesi Dermo-Peel behandelingen. Het biedt onmiddellijke verlichting bij intensieve gelaatsbehandelingen.

Shop SOS Rescue Serum

4. Recovery Booster Complex

Herstelt veerkracht & uitstralingTransformeer je gevoelige, droge huid dankzij de allernieuwste revelatie van Anesi: het Recovery Booster Complex. Een voedende droge olie met voedingsstoffen en essentiële vetzuren om de huidbarrière aan te vullen, droogheid te verlichten en de huid weer te laten stralen. Ideaal voor de schilferige en trekkerige huid. Snelle absorptie zonder vettig gevoel.

Deze olie bevat o.a. squalaan. Dit krachtig prebioticum zit boordevol antioxidanten om de diversiteit van het microbioom te voeden en te vergroten en zo de huid te versterken. Het postbioticum fermentoil complex, een unieke mengeling van natuurlijke oliën, staat gekend voor zijn ontstekingsremmende, versterkende en beschermende eigenschappen voor een stevigere, veerkrachtige huid. Schilferige, gestreste huiden vinden dankzij dit complex hun balans terug.⁠  

Shop Recovery Booster Complex

5. Gentle Comfort Cream

Hydrateer en herstelt de huidbarrièreEen zijdezachte, niet-vette crème die hydrateert en de huidbarrière versterkt. Prebiotica, squalaan en voedende oliën verzorgen zelfs de meest gevoelige huid. Ze kalmeren, verzachten en verminderen tekenen van ontsteking en irritatie. Dankzij deze prebiotica neemt de stevigheid van de huid toe en verminderen fijne lijntjes en rimpels. Breng aan na een booster of serum.

Shop Gentle Comfort Cream

6. Beauty Sleep Mask

Een heldere teint in één nachtEen schoonheidsbehandeling voor ‘s nachts met voedende oliën en prebiotica die het natuurlijke nachtelijke herstelmechanisme van de huid ondersteunt. Verminder de zichtbare effecten van oxidatieve stress, die vroegtijdige veroudering veroorzaken. En herstel het vochtgehalte, de soepelheid en de uitstraling van de huid worden.

Shop Beauty Sleep Mask

 

Anesi | Districos

Anesi is al vele jaren een vaste waarde in de wereld van de gelaatsverzorging en zichtbare huidverbetering. Start met het Anesi Beauty LAB-programma en krijg toegang tot exclusieve informatie!

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons