Geen Black Friday meer voor Districos!


Black Friday - hét shoppingfestijn dat elk jaar als een wervelwind door de markt raast - waar Districos vorig jaar voor het eerst wat voorzichtig aan meedeed. Een keuze die ons liet nadenken over waar we echt voor staan. Oké, we zijn een verkoopbedrijf en ja, we willen verkopen, het liefst aan zoveel mogelijk trouwe klanten. Elke dag zetten we ons in om jou, onze waardevolle klant, de beste service te bieden voor een eerlijke prijs. 

Maar laten we eerlijk zijn, we gaan niet doen alsof we heiliger zijn dan de paus. We geloven gewoon dat we je nooit moeten pushen tot overhaaste beslissingen. Koop wat je nodig hebt, koop niet omdat we een megakorting geven. Intern zeggen we altijd: "Als het goed gaat met onze klant, gaat het goed met ons". Duurzaamheid en tevredenheid op lange termijn zijn voor ons belangrijker dan snel geld verdienen. 

We kijken ook verder dan onze verkoopcijfers. We willen niet bijdragen aan overconsumptie, milieuvervuiling, te hoge werkdruk of slechte werkomstandigheden elders. Jij weet ook dat als er enorme kortingen zijn, er altijd iemand de prijs betaalt. 

Geen Black Friday meer voor ons ... wel cadeautjesmaand!

Daarom hebben we besloten dat 2022 ons enige Black Friday-jaar was. Dat betekent niet dat we nu op onze lauweren rusten. We blijven ons immers inzetten om je het hele jaar door aanbiedingen, promoties en eerlijke prijzen te kunnen bieden. Niet omdat marketeers dat zo bedacht hebben, maar omdat jij als trouwe klant dit verdient. Denk daarbij aan fabrikantsaanbiedingen, eindereeksproducten en magazijnopruimingen. 

En we gaan, ook dankzij onze marketeers, nog meer inzetten op het belonen van onze vaste klanten. De cadeautjesmaand (lees hier) is nog maar het begin, er komen nog meer leuke acties aan! 

Dus, ook al is Black Friday voor ons verleden tijd, we blijven toegewijd aan jou, onze klant, op een manier die past bij onze waarden. Het draait niet alleen om verkopen: het gaat vooral om het opbouwen van een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en respect. Dat is pas echt waardevol. 

Contact | Districos

Contact | Districos

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Onze klantendienst staat steeds klaar om je met plezier verder te helpen!

https://www.districos.com

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons