Folifree: tot 85% haargroeireductie!


Maak het verschil in je salon met deze baanbrekende behandeling!

Met Folifree reduceer je de haargroei tot wel 85% na 8 tot 12 behandelingen!

Willen je klanten af van ongewilde haartjes, maar dan wel zonder laserbehandeling? Dan is de Folifree haargroeiremmende behandeling van Depilève helemaal wat voor jou.  Met slechts 2 producten verlos jij je klanten van ongewenst haar.  Een geweldige behandeling in kuurvorm die thuis wordt verdergezet.  Met de Folifree behandeling gaat u voor: 

  • een laservrije behandeling die eenvoudig toe te passen is
  • een voordelige oplossing voor uw klanten
  • tot 85% haargroeireductie en dit voor elk huidtype en elk type haar

Shop Foliprime & Folifree

Een meerwaarde voor elk huidtype, elke haarkleur en op iedere lichaamszone 

Nagenoeg elke klant kun jij helpen, want de formule werkt bij ieder huid- en haartype en op iedere lichaamszone. Zelfs grote oppervlakken vormen geen enkel probleem en ook tattoos of donshaartjes vormen geen belemmering. 

Een riscicovrije behandeling, zonder laser

De formule van de 2 producten werd zorgvuldig samengesteld en bestaat uit natuurlijke kruiden die samenwerken en de groei van nieuwe haarwortels verstoren. Omdat er geen laser aan te pas komt, vermijd je de kans op huidbeschadiging, brandwonden, hyperpigmentatie en depigmentatie. Het gaat dan ook om een snelle, gebruiksvriendelijke en veilige manier om haargroei te voorkomen. 

De behandeling is uiterst gemakkelijk en voordelig!

Direct na het ontharen (filmhars, sugaring, threading of met de pincet) wordt er gestart met de behandeling. Dat gebeurt in het salon, maar wordt thuis verder gezet gedurende 10 dagen. Daarbij worden de Foliprime en Folifree 's ochtends en 's avonds aangebracht. De ontharing en de nabehandeling met Foliprime en Folifree wordt iedere 3 weken herhaald tot het gewenste resultaat bekomen wordt. 

Hoeveel zal dit je klanten kosten? Indien je de behandeling opstart na de ontharing en je klanten gaan naar huis met beide producten in een 50 ml verpakking, dan kan je zo'n € 42 extra aanrekenen bovenop je normale prijs voor de ontharing. Shop Foliprime & Folifree


Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons