Pak ingegroeide haren aan op de meest gevoelige zones met de nieuwe Vajacial-behandeling van Depilève!


Maak kennis met de NIEUWE Waxceutical Vajacial-behandeling om ingegroeide haren aan te pakken op de meest gevoelige, intieme zones!

Ingegroeide haren, puistjes, jeuk en roodheid of nog erger ... pigmentatieproblemen! Het zijn stuk voor stuk hinderlijke kwaaltjes waar onze gevoelige zones (oksels, billen, bikinilijn, ...) vaak mee te maken krijgen.

Ontharen mag dan volledig ingeburgerd zijn, de nazorg blijft wat achter. Die kwaaltjes? Die nemen we er dan maar bij. Maar moeten we deze problemen echt als onvermijdelijk beschouwen? Met de juiste producten en wat aandacht kan je deze ongemakken eenvoudig voorkomen!

Glycopeel & O2 Bubble Mask

Deze huidverzorgingsproducten van Depilève zijn specifiek ontwikkeld om de meest voorkomende kwaaltjes op gevoelige zones zoals de oksels, borst, billen, rug en bikinilijn te voorkomen en te verzachten.

  • Glycopeel: peeling voor de meest intieme zones met glycolzuur en AHA's (alpha-hydroxyzuren) die de huid lichter en zachter maakt en celvernieuwing stimuleert voor een zijdezachte huid zonder ingegroeide haren.  
  • 02 Bubble Mask: zuiverend en verfrissend bubbelend masker dat de huid kalmeert, hydrateert en verzorgt. Wordt aangebracht om irritaties en roodheden na de ontharing tegen te gaan. 
Shop de producten

Waxceutical 02 Bubble Mask (ref. 1018.21) en Waxceutical Glycopeel (ref. 1018.22)
Waxceutical 02 Bubble Mask (ref. 1018.21) en Waxceutical Glycopeel (ref. 1018.22)

Hoe ga je te werk? Ontdek de stap voor stap van deze behandeling!

STAP 1

Reinig en bereid de huid voor met de Depilève DermoBalance Lotion d.m.v. een watje.STAP 2

Breng de Waxceutical Glycopeel aan met een spatel. Laat 3 tot 5 min inwerken en neem af met een (wegwerp) vochtig kompres.STAP 3

Breng Folisan aan op de gehele te behandelen zone om ingegroeide haren en puistjes tegen te gaan. Verwijder vervolgens met een fijn pincet de ingegroeide haartjes.STAP 4

Breng het Waxceutical 02 Bubble Mask aan met een spatel. Laat 7 tot 10 min. inwerken zodat de zuurstofopwekkende werking kan optreden. Verwijder met een spatel en een vochtig kompres.STAP 5

Breng Folisan aan op de volledige zone. Raad de klant aan Folisan dagelijks thuis verder te gebruiken tot de haartjes doorgebroken zijn en dus niet meer kunnen ingroeien.STAP 6

Eindig de behandeling met de Vitalderm pH Cream om de huid intensief te hydrateren en te verzachten.Shop de producten

Depilève - Dé N°1 in ontharing wereldwijd | Districos

Depilève - Dé N°1 in ontharing wereldwijd | Districos

Op zoek naar geschikte ontharingsproducten voor elk huidtype en lichaamszone? Depilève biedt een ruim assortiment aan hars.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons