Cobra LaserSteri (Pro): De nieuwe manier van eelt verwijderen!


Verwijder eelt op een efficiënte en hygiënische manier met de Cobra LaserSteri (PRO) Inox Voetvijlen!

Eelt verwijderen zonder een mesje? Dat kan! Meer nog, met de Cobra LaserSteri Pro Voetrasp en -vijl doe je het super veilig, efficiënt en hygiënisch. Bovendien is raspen veel minder belastend voor je pols dan snijden en is verweken geen must!

Cobra LaserSteri (PRO) Inox Voetvijl

De Cobra LaserSteri PRO Voetrasp kan het gebruik van een mesje op de hiel overbodig maken! (Opgelet: enkel indien je niet te maken hebt met een risicovoet.) De voetrasp beschikt over verwisselbare pads uit roestvrij staal die eenvoudig kunnen worden losgemaakt om te reinigen en te desinfecteren in je ultrasoontoestel. De houder die gebruik je na het ontsmetten keer op keer opnieuw.

Na het verwijderen van de harde, dikke eelt met de LaserSteri PRO Voetrasp kan je vervolgens met de Cobra LaserSteri Voetvijl perfect afwerken. Deze zachtere vijlpads snijden niet, maar schuren de eelt op een zachte manier weg.Ontdek het gamma

Rasp en voel

Net als bij snijden komt er ook bij het raspen voelwerk aan te pas. Zo kun je de dikte van de eelt inschatten en rasp je niet te veel weg. Dit is een secuur werkje, weggelegd voor jou als professional. Is de eelt verwijderd, dan vijl je bij voor het perfecte resultaat. De verwisselbare vijlpads zijn overigens heel hygiënisch aangezien deze in het ultrasoontoestel mogen. Verder is het belangrijk zeer voorzichtig te zijn bij risicovoeten, net zoals bij het mesje.

4 soorten verwisselbare en reinigbare vijlpadsDe pads voor de LaserSteri PRO Voetrasp zijn verkrijgbaar in Strong Cut (ref. 8935.131) en medium Cut (ref. 8935.132), terwijl de pads voor de LaserSteri Voetvijl in een groffe (ref. 8935.122) en fijne (ref. 8935.122) uitvoering komen. Op die manier bepaal je zelf welke behandeling jouw klant nodig heeft. De vijlpads zijn onderling wisselbaar en apart verkrijgbaar!

Het Cobra LaserSteri (Pro) gamma kun je trouwens ook perfect verkopen. Op die manier realiseer eenvoudig een meerverkoop en gun je je klanten ook thuis gladde voeten. 

Bestel de pads


Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons