Love for Lashes: ontdek de nieuwe 5D-, 6D- & 7D-Easy Volume Lashes van Cobra!


Nog meer volume, nog meer voordeel - Probeer de Easy Volume Lashes van Cobra uit! 

Wimperextensions zijn ontzettend populair. Meer en meer mensen kiezen voor het verlengen van hun wimpers en rekenen daarvoor op een professional. Wil jij jouw klanten van lange, volumineuze en natuurlijk ogende wimpers voorzien? Dan hebben we met de Easy Volume Lashes van Cobra dé oplossing in huis. In geen tijd bezorg jij je klanten natuurlijk ogende wimpers. Speel in op de trend en ga met wimperextensions aan de slag.

Ontdek het gamma

Waarom kiezen voor Cobra Easy Volume Lashes? 

Nog niet aan de slag met de Easy Volume Lashes? Zonde, want er zijn een heel aantal goede redenen om met deze wimperextensions te experimenteren. Kies je voor deze wimperverlenging, dan: 

  • Beschik je over een volledig gamma onmiddellijk te gebruiken lashes. Van 2D tot 7D. 
  • Werk je met kwalitatieve voorgemaakte waaiers die niet uiteenvallen. 
  • Bezorg je jouw klanten in geen tijd een stralende blik. Reken maar dat deze wimperverlengingen in het oog springen. 
  • Plaats je de lashes makkelijk volgens de "One by One"-techniek. Snel en efficiënt. 

Bovendien zijn deze lashes uiterst betaalbaar en zijn er interessante staffelkortingen. Zo maak je niet enkel je klant super gelukkig, je houdt er nog een mooie marge aan over ook. Probeer de Easy Volume Lashes zelf uit!

Nog een laatste zetje nodig om met deze wimperextensions aan de slag te gaan? Weet dat er een uiterst voordelige testbox beschikbaar is voor amper € 6 excl. btw! Twee van deze boxen volstaan om een volledige set te plaatsen. Kies uit 3D-, 5D- of 7D-waaiers en probeer ze uit. De lashes kunnen makkelijk onderling gecombineerd worden. 

*Max. 2 per klant en zolang de voorraad strekt.
*Max. 2 per klant en zolang de voorraad strekt.

Shop de testbox

Al wat langer met de Cobra Lashes aan de slag? 

Ben je als ervaren professional in wimpers al langer aan de slag met de producten van Cobra Lashes? Ook jou laten we niet in de kou staan. Koop je voor meer dan € 300 excl. btw aan uit het gamma van de Cobra Easy Volume Lashes, dan krijg je er een gratis wimperlijm (5 ml) t.w.v. € 24,95 excl. btw bovenop. Mooi meegenomen, toch? Shop nu

Het plaatsen van wimperextensions in de vingers krijgen? 

Wil je beter worden in het plaatsen van lashes of wil je starten met deze techniek? Weet dat we geregeld opleidingen organiseren. Tijdens de opleiding "Wimperextensions One by One" van één dag leren we je de basistechnieken en krijg je de "One by One"-techniek onder de knie. Na deze praktijkgerichte sessie ben je perfect in staat wimpers te plaatsen en je klanten hun droomwimpers te bezorgen. Heb je al praktijkervaring maar wil je jouw technieken en vaardigheden verbeteren? Dan is de opleiding "Wimperextensions One by One - Styling & Perfectie" iets voor jou!


Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons