Word jij onze nieuwe Beauty coach & administratieve duizendpoot?


Een passie voor beauty, heel wat ervaring als schoonheidsspecialiste en een zwak voor nagels? Geweldig! Leef je ook nog op als je je kennis kunt overbrengen, cursisten enthousiasmeert en kijk je niet op tegen een flinke portie administratie? Dan hebben wij een plekje in onze Districos Training Academy voor jou!

Bekijk hier de vacature

Vorm mee de specialisten van morgen 

Als Beauty coach leer je ervaren en minder ervaren schoonheidsspecialisten de kneepjes van het vak. Jij brengt kennis over, geeft praktijkervaring mee en weet opleidingen op een boeiende manier te brengen. Maar deze baan houdt veel meer in. Je actualiseert de cursussen en volgt nieuwe ontwikkelingen/trends op de voet. 

Maak het verschil in de winkel 

Een job als Beauty coach is meer dan coachen alleen. Is er geen cursus, dan steek je de handen uit de mouwen en help je mee in onze winkel. Je verwerkt telefonische en online bestellingen, staat klanten met raad en daad bij en vervult de nodige administratie. Eén zaterdag op drie zorg je voor permanentie in de winkel en ook sporadische beursdeelnames behoren tot je takenpakket. Je merkt het, een hele boterham: je vervelen zit er niet in. 

Vous parlez couramment français

Voor deze functie zijn we specifiek op zoek naar iemand die het Frans zeer goed beheerst, idealiter ben je Franstalig. Verder ben je een echte teamspeler, zie je werk en ben je bereid om te werken in Heist-op-den-Berg. Een goede tweetaligheid is uiteraard mooi meegenomen. 

Hier word jij gewaardeerd

Zin in deze job? Top, maar daar staat uiteraard wat tegenover. Wij voorzien alvast een mooi salaris en maaltijdcheques. Bovendien kom je in een fijn team terecht en in moderne kantoren. Al snel worden je collega’s vrienden. We schotelen je heel wat opleidingen voor. Zo word je sterker in je vak, maar net zo goed kun je doorgroeien binnen onze organisatie. Zie jij het zitten om je uit te leven in een afwisselende job, waarin je mee het verschil kunt maken? Solliciteer! Wij garanderen je alvast de nodige waardering en werkplezier! 

Solliciteer vandaag nog!

Deel uitmaken van ons team. Stuur via de onderstaande button jouw CV en motivatie door. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw kandidatuur.

Solliciteer nu

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons