NIEUW Brasilia Film Wax - The Real Brazilian Wax


Depilève keert terug naar de oorsprong van haarverwijdering in Brazilië en kiest voor natuurlijke ingrediënten uit het Amazonegebied voor haar nieuwe Braziliaanse wax. Buruti-olie, bekend om haar verbazingwekkende eigenschappen in de strijd tegen de tijd, verhoogt de elasticiteit van de huid, kalmeert de huid en neutraliseert vrije radicalen.

Brasilia is geformuleerd met Depilève’s unieke BIO BASED PLANT RESIN uit hernieuwbare bronnen en zuivere bijenwas welke Brasilia haar unieke elasticiteit geeft. Hierdoor kan de wax worden verspreid over volledige zones van het lichaam om vervolgens in één keer verwijderd te worden, zonder te breken, zonder draden en met een ongezien snelle stolling.

Deze innovatieve Amazonian epilatiemethode biedt een snel en efficiënt epilatiesysteem dat de tijd in het salon sterk reduceert (20 min voor boven- & onderbenen) door het aantal behandelingen te optimaliseren zonder in te boeten op hygiëne!

ONTDEK NU DE MEEST COMFORTABELE EN SNELSTE MANIER VAN WAXEN MET RESPECT VOOR DE HUID EN HET MILIEU!

BRASILIA Amazonian Epilation Method

VOORDELEN

  • Zeer elastisch, breekt niet!
  • Multidirectionaal: de wax hoeft niet met de haargroeirichting mee aangebracht worden.
  • Zeer sterke grip: verwijdert alle soorten beharing zonder moeite.
  • In één beweging aanbrengen én verwijderen!
  • Dé nieuwste trend in de waxindustrie.
Bestel de Depilève Brasilia Filmhars

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons