Ontdek het 3C VITAMIN GLOW-gamma van Anesi


Een krachtige antioxidantbehandelingslijn om de teint te verhelderen en een energieboost te geven!

Deze gezichtsbehandeling is geformuleerd met drievoudig vitamine C voor een maximale werkzaamheid met onder andere een huidverfijnende en verhelderende AHA peeling en een oxygenerend Bubble Mask voor een snelle herstelling van de huid en een stralende teint. 

GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPES!

  • Zorgt voor een gezonde, levendige teint.
  • Verbant een doffe en weinig stralende huid.
  • Verbetert de huidtextuur en ongelijkmatige teint.
  • Voorkomt en herstelt schade door de zon. 
  • Beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door schadelijke vrije radicalen
  • De perfecte behandeling om de huid te verhelderen en nieuwe energie te geven na seizoenswisselingen. 
  • Zeer geschikt voor speciale gelegenheden waarbij een stralende huid een must is!
Shop 3C Vitamin Glow

3C Vitamin Glow - Verkoopsproducten

3C Vitamin Glow producten zorgen voor een krachtige antioxidante huidverzorging om de teint te verhelderen en een energieboost te geven. Het gebruik van antioxidanten in een dagelijks huidverzorgingsregime helpt om de huid te beschermen tegen schade van vrije radicalen en om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Vitamine C helpt eveneens om een ongelijkmatige teint te corrigeren en de huid helderder te maken. 

Anesi Lab 3C Vitamin Glow
Anesi Lab 3C Vitamin Glow

3C Vitamin Glow Radiance Cream

Een zijdezachte hydraterende moisturiser verrijkt met antioxidanten, Vitamine C, Q10 en Vitamine E om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Marine Collageen en Appel stamcellen hydrateren en stimuleren de celvernieuwing, terwijl voedende plantaardige oliën de huid zacht en soepel houden. 

3C Vitamin Glow Eye Bright Serum

Een zijdezacht serum met Orchidee stamcellen, peptiden en Vitamine C om de tekenen van veroudering rond de ogen tegen te gaan. Verzacht de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Lift het bovenste ooglidgebied en helpt wallen en donkere kringen te verminderen. 

3C Vitamin Glow Ampullen

Een krachtige antioxidantbehandeling met 10 % Vitamine C-concentratie, krachtig bewaard in ampulformaat. De huid is merkbaar helderder, de teint egaler en lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. Voor het beste resultaat: 6 - 12 dagen dagelijks gebruiken bij seizoenswisselingen en in de aanloop van speciale gelegenheden. 

Shop hier de 3C Vitamin Glow Verkoopsproducten

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons