Nieuwe dagcrèmes van Bio Balance


Ontdek de nieuwste dagcrèmes van Bio Balance

We weten allemaal dat een goede dagcrème een belangrijk ritueel is in onze gezichtsverzorging. De nieuwe Hydratense en Sensiderm Plus-dagcrèmes van Bio Balance hydrateren en herstellen je huid en doen haar stralen als nooit tevoren! 

Bio Balance Hydratense Dagcrème
Bio Balance Hydratense Dagcrème

HYDRATENSE Dagcrème

Langdurig voedende dagcrème voor de droge, vochtarme of trekkerige huid.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan heel wat omgevingsfactoren die de barrièrefunctie verstoren. De huid droogt daardoor sneller uit en voelt trekkerig aan. Met de Hydratense Dagcrème kan je dat tegengaan!

Deze nieuwe dagcrème bevat pentavitin®, een 100% plantaardige actieve stof die tot diep in de huidlagen doordringt waardoor de huid tot 72 uur lang gehydrateerd wordt. 

De crème bevat bovendien laagmoleculair hyaluronzuur, dat dankzij zijn kleine vorm tot diep in de huidlagen kan doordringen. Dat zorgt voor een zichtbare verbetering van de huidstructuur waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderd worden. De huid vindt zo haar soepelheid en veerkracht terug! SHOP HYDRATENSE
Bio Balance Sensiderm Plus Dagcrème
Bio Balance Sensiderm Plus Dagcrème

SENSIDERM PLUS Dagcrème

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huidtypes die snel reageren op verzorgingsproducten. 

De Sensiderm Plus is een herstellende en hydraterende dagcrème die snel intrekt en voor een langdurig gevoel van hydratatie zorgt. 

De formule bevat karitéboter en macadamiaolie, beide welgekend voor hun milde karakter, die de huid herstellen en hydrateren.

De toegevoegde echte kamille en het co²-extract van calendula hebben ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen, kalmeren de reactieve huid en verminderen roodheden.

Bovendien heeft de dagcrème dankzij het phycojuvenine® een anti-ageing werking. Het herstelt en beschermt de volwassen stamcellen van de dermis. Daardoor blijft de jongere huid er langer jeugdig uitzien en vindt de rijpere huid haar jeugdigheid terug doordat rimpels en fijne lijntjes verminderen.

Zonder parabenen, parfum of kleurstoffen.shop sensiderm +

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons